RAZR theme voor de iPhone

Er zijn nu al honderden iPhone theme’s, maar de meeste zijn erg slecht. Voor sommige ontwikkelaars is het maken van deze theme’s een massaproductie, waardoor ze er niet goed uit zien, maar sommige theme’s springen toch boven de rest uit.

Een voorbeeld van zo’n theme is RAZR. Als je dit installeert, komt je iPhone er helemaal uit te zien als een Motorola RAZR. 

Het ziet er allemaal heel mooi uit. Je krijgt een RAZR achtergrond, menu en getallen. Wat mij het meest opvalt zijn de getallen die je ziet als je iemand wilt bellen. Deze getallen lijken precies op het keyboard van de RAZR.

Conclusie

Ik vind RAZR echt super mooi gemaakt, het lijkt precies op de echte RAZR. Wel vind ik het altijd jammer om een theme op mijn iPhone te zetten, omdat  ik het normale uiterlijk van de iPhone zo mooi vind.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

RAZR is nu te downloaden in Cydia.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.