Razendsnelle samenwerking in Indie Pixel
Roel van Hout

Al eerder deze week verschenen, maar in de iOS 7-geruchtenstroom ondergesneeuwd geraakt: iOS spel Indie Pixel, dat een nieuwe draai aan multiplayer-gaming op de iPhone geeft.

In Indie Pixel speel je, niet zo verrassend, een Pixel: een vierkantje op een raster. De bedoeling is dat je, door te swipen, zo snel mogelijk een bepaald patroon maakt dat onderin het beeld verschijnt. Je zult hiervoor samen moeten werken met andere spelers.

Indie Pixel

Nu zijn de patronen niet razend ingewikkeld, maar je zult al snel merken dat een goede samenwerking noodzakelijk is om toch punten te halen: je kunt namelijk niet met elkaar communiceren, buiten ‘winken’, door op een knop te tikken. Een logische keuze van de ontwikkelaar – met al je medespelers communiceren zou een verwarrende aangelegenheid worden – die verrassend leuk uitpakt.

Meer dan genoeg vrij te spelen in Indie Pixel

Daarnaast bewegen er over het speelveld bepaalde bonus zones, die extra punten opleveren waarin je het vereiste patroon daarin maakt. Als je het goed doet, zul je bovendien meerdere power-ups vrij kunnen spelen.

Dus, ben je niet vies van uitdagingen én multiplayergames, probeer het gratis Indie Pixel dan vooral eens uit. De app is nu gratis te downloaden in de App Store!

Indie Pixel

On5

9 (2 reviews)
Gratis via App Store

Indie Pixel
Indie Pixel
Indie Pixel
Indie Pixel
Indie Pixel

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.