Download: Rayman Fiesta Run is de gratis App van de Week

Wouter Nijsen
6 november 2015, 13:08
2 min leestijd
Download: Rayman Fiesta Run is de gratis App van de Week
Rayman Fiesta Run

Rayman Fiesta Run

€ 3,49

Reviewscore

9

Rayman Fiesta Run werd eind 2013 uitgebracht, maar is wat ons betreft nog steeds één van de beste iOS-games. Het spel is door Apple gekozen als de App van de Week, waardoor je het tot volgende week donderdag gratis kunt downloaden.

Lees verder na de advertentie.

Een geweldige platformer

Na het succes van Rayman Jungle Run, dat in 2012 in de App Store verscheen, bracht ontwikkelaar Ubisoft een jaar een vervolg uit. Rayman Fiesta Run bouwt voort op zijn voorganger en heeft dezelfde gameplay, al zijn er enkele belangrijke verschillen te noemen. Zo zijn de graphics iets opgepoetst, zijn de spelwerelden iets gevarieerder en neem je het op tegen nieuwe vijanden. De opzet blijft echter hetzelfde: Rayman rent automatisch door de levels en het is jouw taak om op het juiste moment te springen, klauteren, slaan of vliegen. De game speelt lekker weg, maar biedt altijd genoeg uitdaging.

Net als in Jungle Run zijn er in elk level 100 lums (gele bolletjes) om te verzamelen. Wanneer je ze in alle levels verzamelt, heb je de game volledig uitgespeeld. Het is echter moeilijk om elk level alle lums in één keer op te pikken. Zo zijn ze soms op lastige of verborgen plekken geplaatst, waardoor je een spelwereld soms meerdere keren moet spelen.

rayman fiesta run

Rayman Fiesta Run schittert vooral door de prachtige graphics. Net als de Rayman-games op spelcomputers maakt het spelletje gebruik van een kleurrijke, getekende stijl. De vier spelwerelden hebben elk een eigen thema’s en ook binnen de afzonderlijke levels is er altijd iets nieuws om te ontdekken. In totaal zijn er 75 verschillende levels om te spelen en drie lastige eindbazen om te verslaan.

Rayman Fiesta Run downloaden

Eigenlijk zijn er geen redenen om Rayman Fiesta Run niet te downloaden, zeker wanneer je de game nu gratis kunt downloaden. Dat kan als gezegd tot volgende week donderdag, waarna je de oorspronkelijke prijs van 2,99 euro betaalt. Voor de installatie van de game heb je 98,7MB aan vrije opslagruimte en iOS 7.1 of nieuwer nodig.

Rayman Fiesta Run

Ubisoft

€ 3,49 via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store

Rayman Fiesta Run
Rayman Fiesta Run
Rayman Fiesta Run
Rayman Fiesta Run
Rayman Fiesta Run
Rayman Fiesta Run
Rayman Fiesta Run
Rayman Fiesta Run
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu