Wees er snel bij: Rayman Classic is nu gratis voor iOS

Rutger Otto
24 november 2016, 19:24
1 min leestijd
Wees er snel bij: Rayman Classic is nu gratis voor iOS
Rayman Classic

Rayman Classic

Gratis

Reviewscore

7,5

Game-uitgever Ubisoft viert een maand lang feest, daarom is Rayman Classic vandaag gratis te downloaden uit de App Store. Voor hoe lang is niet bekend, dus sla snel je slag.

Lees verder na de advertentie.

Rayman Classic gratis

Ubisoft viert dit jaar zijn dertigste verjaardag en trakteert de komende maand met elke dag een nieuwe verrassing. Dat zijn volgens Reddit onder meer wallpapers en gifjes, maar het eerste cadeau is de Rayman Classic-app. Normaal kost die app, maar nu is hij gratis te downloaden. Goed nieuws voor nostalgische gamers.

Rayman Classic is een overzetting van de eerste Rayman uit 1995 naar de smartphone. In het spel doorloop je zes werelden met de beroemde held zonder ledematen. Onderweg bevrijd je gevangen Electoons en versla je vijanden met je vliegende vuist.

Lastig spel

Het spel is nog prima speelbaar, maar de virtuele besturing is even wennen. Rayman Classic vereist hier en daar namelijk nauwkeurige sprongen en de vijanden zijn soms vervelend om te verslaan. Dat resulteert soms in een snelle dood, dus ga er maar vanuit dat je vaak stukjes opnieuw moet proberen, zeker omdat checkpoints ouderwets schaars zijn.

Rayman Classic downloaden voor iOS

Rayman is een mooie trip down memory lane, dankzij zijn kleurrijke graphics en vrolijke muziek. Maar ook als je het spel destijds hebt gemist, is deze aanbieding natuurlijk het proberen waard. Snak je toch naar scherpere graphics en snellere gameplay, kijk dan eens naar de andere Rayman-games die speciaal voor de smartphone werden gemaakt, zoals Rayman Jungle Run en Rayman Fiesta Run. Die kosten allebei geld. Rayman Classic kun je via de knop hieronder gratis binnenhalen – zolang de actie duurt, voorheen kostte de app 4,99 euro.

Rayman Classic

Ubisoft

Gratis via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store

Rayman Classic
Rayman Classic
Rayman Classic
Rayman Classic
Rayman Classic
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu