Rat on the run, tijdelijk gratis

Redactie
7 november 2009, 18:15
1 min leestijd
Rat on the run, tijdelijk gratis

Regelmatig veranderen er prijzen van applicaties in de iTunes Store. Ze worden duurder, goedkoper of zelfs gratis! Rat on the run is één van de games die momenteel gratis is.
De graphics zijn mooi en er is geen bug te bekennen, een erg mooie app om eens nader te bekijken.

 

Help de rat

Rat on the run is gemaakt door het bedrijf Donut Games. Het logo van dit bedrijf wordt getoond bij het opstarten en laden van de applicatie, niet erg storend maar het duurt wel erg lang (méér dan een halve minuut op iPod Touch 2G). De bedoeling is dat je een rat bestuurt die allemaal stukjes kaas eet, onderweg kom je ook nog eens allemaal obstakels tegen. De rat loopt totdat het een “Stop” bord tegen komt en kan niet van looprichting veranderen voordat het zo’n bord of een muur is tegengekomen. Springen doe je door met je vinger naar boven te zwiepen en na een stopbord kan je een richting kiezen. 
Een erg simpele besturing, maar de puzzels zijn soms erg breinbrekend!  

Extra mini game

Er zijn 3 verschillende modi in de applicatie. “Challenges”, “Arcade play” en “Rat on a scooter”. De laatst genoemde is een erg grappige variatie op Rat on the run. Bij Rat on a scooter zit je op een scooter en rijd je vanzelf. Het doel is om zoveel mogelijk kaasdingetjes te pakken en vooral niet te crashen. Ook bij deze mini-game is de besturing simpel, je hoeft alleen maar op tijd te springen.

Lees verder na de advertentie.

We raden het je aan om de game zo snel mogelijk te downloaden, want het is maar voor een gelimiteerde tijd gratis!

Download Rat on the run in de app store (link).

Categorie: Gratis
Spotlight: App Store

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's