Radio Veronica vernieuwt app, laat je direct reageren op dj’s
Gijs Ettes

Luisteraars van Radio Veronica kunnen hun hart ophalen met de app voor iOS, die van een flinke update is voorzien. De nieuwe versie (4.2.0) brengt een opgefrist uiterlijk met zich mee, alsmede de optie om direct vanuit de app een bericht naar de studio te sturen.

radio veronicaJe hoeft voortaan dus niet meer te bellen of sms’en als je iets op Radio Veronica hebt gehoord waarop je wilt reageren. Door onderin de app op de knop ‘Reageer’ te tikken, kun je een bericht sturen met desgewenst een foto of geluidsfragment. Voer vervolgens je naam en telefoonnummer in en wie weet word je teruggebeld door een van de dj’s.

Strak nieuw design

Het nieuwe design van de Radio Veronica-app is simpel, maar doeltreffend. Onderin heb je een aantal knoppen om direct radio te luisteren, te reageren, grappige nieuwsberichten van Upcoming te lezen en file- en flitsinformatie te bekijken.

Meer functies van de radio-app vind je via het hamburgermenu, dat uitklapt als je op de knop linksboven tikt. Zo kun je een slaapwekker instellen, actuele Veronica-acties bekijken en de weersvooruitzichten voor de komende dagen checken. Voor die laatste functie wordt gebruikgemaakt van de weerservice van Weeronline.

Tot slot kun je vanuit de app de Facebookpagina van Radio Veronica checken en liedjes die nu worden gedraaid, delen via Facebook of Twitter. Niet bijzonder functioneel, maar dat neemt niet weg dat deze gratis radio-app prima werkt. Radio Veronica vereist iOS 6.0+ en tenminste 7,5MB aan vrije opslagruimte.

Radio Veronica

Talpa Radio Holding B.V.

6 (7 reviews)
Gratis via App Store

Radio Veronica
Radio Veronica
Radio Veronica
Radio Veronica
Radio Veronica
Radio Veronica
Radio Veronica
Radio Veronica
Radio Veronica
Radio Veronica

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.