Racing Penguin, Tiny Wings maar dan anders
Redactie

Racing Penguin is een spel dat op het eerste gezicht op Tiny Wings lijkt, omdat je met je pinguïn of vogel van bergen af moet glijden en vliegen. Maar racepenguin heeft veel meer in zijn mars en biedt meer dan alleen het vliegen en glijden.

Maps en winkel

Racing Penguin heel veel verschillende maps, die je eerst moet uitspelen om naar de volgende map te kunnen gaan. In de game heb je ook een winkel waar je verschillende pinguïns kunt kopen via de app store. Als je een van de gekochte pinguïns zou hebben, zou je sneller moeten kunnen glijden over de bergen. Dit kun je echter ook doen door tegen een visje aan te glijden waardoor je een hele boost krijgt en heel ver komt in het level. Deze visjes liggen op elke baan overal verspreid (deze visjes kun je trouwens ook in de winkel kopen).

Het spel is heel erg leuk maar moet je helaas in het begin even wennen aan de manier van spelen. Verder zijn de graphics goed en is het spel veel groter dan Tiny Wings. Het is aan te raden om dit gratis spel te downloaden voordat je Tiny Wings koopt, want Tiny Wings kost 0,89 EUR en dit spel is gratis en biedt meer.

[app 443637419]

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.