Racegame Cracking Sands met karts voor de iPhone gelanceerd
Redactie

Cracking Sands is een spannende kartgame die deze week voor de iPhone beschikbaar is gekomen. In de game is het natuurlijk de bedoeling om zo snel mogelijk met je kart te racen en moet je tegenstanders op de baan zien te verpletteren.

Cracking Sands

game-cracking-sandsPolarbit is de ontwikkelaar van de racegame Cracking Sands en is onder meer bekend van andere racespellen, zoals Reckless Racing. Opvallend aan het spel Cracking Sands is dat de karts zijn uitgerust met wapens. Je moet dus niet alleen op je snelheid letten, maar ondertussen ook nog proberen je tegenstanders neer te schieten. Als je dus niet om een andere kart heen kunt rijden, dan moet je de tegenstander maar verpletteren.

Creëer je eigen unieke kart

In de game Cracking Sands kun je zelf bepalen hoe je kart eruit komt te zien. Ook heb je een ruime keuze aan wapens, variërend van machinegeweren tot raketten. Of maak je liever gebruik van mijnen? Alles is mogelijk in dit spannende racespel, waarbij je al je vaardigheden moet inzetten om je missie te doen slagen. Je kunt het spel op individuele basis spelen, maar het is ook mogelijk om online met andere spelers vanuit de hele wereld de strijd aan te gaan.

Cracking Sands is voor een bedrag van 4,49 euro te installeren op je iPhone om je waanzinnige momenten te laten beleven.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.