Racegame Carmageddon afgeprijsd voor de iPhone
Redactie

Carmageddon is een fantastische game en berucht vanwege het vele bloed dat er door de straten vloeit. In verband met de feestdagen heeft de ontwikkelaar de app tijdelijk in prijs verlaagd, zodat je het spel voor een prikkie op je iPhone kunt krijgen.

Carmageddon

Het originele spel Carmageddon is in de jaren negentig voor het eerst verschenen en wist toen al veel ophef te veroorzaken. De app is een racegame, maar wel één waarin er onschuldige mensen slachtoffer kunnen worden. In het spel rijd je tegen tegenstanders en tegen de klok, maar als de tijd begint te dringen, dan is er nog een oplossing. Je kunt namelijk extra tijd winnen door over zoveel mogelijk voetgangers heen te rijden. Dat spelelement is precies de reden waarom de game zoveel ophef heeft veroorzaakt. Als jij daar geen probleem mee hebt en wel tegen aardig wat bloederige situaties kunt, dan is deze game vast geschikt voor jou.

In de aanbieding

De game Carmageddon wordt normaal aangeboden voor een prijs van 3,59 euro. Als je dat net altijd wat te duur hebt gevonden, maar het racespel je wel leuk lijkt, kun je nu van een aanbieding gebruikmaken. De app is namelijk tijdelijk in prijs verlaagd tot een bedrag van 0,89 euro. Dat is nog een betaalbare prijs om in een racegame onschuldige voetgangers van hun sokken te kunnen rijden.

Download de app Carmageddon in de aanbieding tijdelijk voor 0,89 euro op je iPhone.

Carmageddon

Stainless Games Ltd

8 (28 reviews)
Gratis via App Store
Carmageddon
Carmageddon
Carmageddon
Carmageddon
Carmageddon

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.