Rabobank voegt Touch ID-ondersteuning toe aan Rabo Bankieren-app
Lars Paymans
Rabobank

Rabobank

Gratis

Gebruikers van de Rabobank-app kunnen vanaf vandaag veilig inloggen met hun vingerafdruk. De bank heeft eindelijk Rabobank Touch ID-ondersteuning toegevoegd.

Rabobank Touch ID ondersteuning toegevoegd

Zodra je de update voor de Rabo Bankieren-app installeert, hoef je niet langer een cijfercode in te vullen als je de app opent. Zolang je iPhone een Touch ID-sensor heeft (iPhone 5S of hoger), kun je door je vinger op de homeknop te leggen veilig inloggen.

Ook wordt de vingerafdrukscanner gebruikt om een betaling af te ronden. Hier heb je op dat moment ook je mobiele pincode dus niet meer voor nodig. In de instellingen van de app kun je zelf aangeven waar je de Touch ID-sensor wel en niet voor gebruikt.

Rabobank Touch ID

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Rabobank lijkt de functie (vooralsnog) alleen beschikbaar te hebben gemaakt voor mensen met een enkele rekening. De Rabobank Touch ID functie wordt namelijk niet ondersteund als je meerdere profielen hebt, zoals een privé en zakelijke rekening.

Het toevoegen van ondersteuning voor de Touch ID-sensor is een functie waar klanten van Rabobank al jaren om vragen. Niet zo gek ook, want bij andere Nederlandse banken, zoals ING, kan dit al langer. De volgende stap lijkt dan ook voor Rabobank om ook meerdere profielen ook van deze functie gebruik te laten maken. De update voor de Rabo Bankieren-app die Touch ID toevoegt, is vanaf nu beschikbaar in de App Store.

Rabobank

Rabobank Nederland

9,2 (343855 reviews)
Gratis via App Store

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.