‘Rabobank Mobielbankieren’ vanaf vandaag in de App Store

Zoals aangekondigd staat de applicatie van de Rabobank vanaf vandaag in de App Store. Met de applicatie kan je vanaf je iPhone of iPod Touch je bankzaken regelen zonder het gebruik van een RadomReader. Je kan dus gemakkelijke je saldo bekijken, geld overmaken naar anderen en geld overmaken naar een eigen rekening.

‘Mobiel bankieren’-code

Om de applicatie te gebruiken heb je een speciale code nodig om het mobiel bankieren in de schakelen. Deze code kost je 3 euro per kwartaal. Als de applicatie je niet bevalt heb je geluk, want het eerste kwartaal wordt niet in rekening gebracht door de bank.

Demo-modes

Als je de applicatie wil proberen zonder rabobank-rekening is dit geen punt. De applicatie bevat namelijk een demo-modes waarin je nep betalingen kan doen, een nep saldo kan bekijken en het echte nieuws kan lezen. Dit is dus erg handig als je nog niet zeker weet of je de applicatie gaat gebruiken.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Rabobank

Rabobank Nederland

9,2 (344213 reviews)
Gratis via App Store

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.