‘Rabo Sport’ houdt je op de hoogte van de winterspelen
Redactie

Het zal niemand ontgaan zijn dat de olympische winterspelen deze maand van start gaan. Tijdens deze spelen in Vancouver gaan veel Nederlandse sporters hun best doen om een medaille te winnen met hun onderdeel. De Rabobank sponsort zoals gewoonlijk de sporters weer, en brengen deze keer speciaal een applicatie uit voor thuisblijvers.

‘Rabo Sport’

De applicatie van de Rabobank heet ‘Rabo Sport’. Deze applicatie houdt alle gebruikers op de hoogte van de laatste uitslagen, wijzigingen en wedstrijden in Vancouver. Hierbij richt de applicatie zich alleen op de Nederlandse sporters.

Push-berichten over je favoriete onderdelen

De gebruikers van de applicatie kunnen bijna real-time weten wanneer een Nederlander een medaille heeft gewonnen. Door middel van push-berichten kan de Rabobank alle gebruikers van de applicatie direct op de hoogte brengen van de uitslagen. In de applicatie kan je zelf aangeven in welke sporten je geïnteresseerd bent, waardoor je geen push-berichtjes zal ontvangen die je niet boeien.

Tijdsverschil met Vancouver

Het tijdsverschil tussen Amsterdam en Vancouver is 9 uur. Dit betekent dat er veel wedstrijden ‘s nachts zullen plaats vinden (Nederlandse tijd). Het is dus aan te raden om ‘s nachts de push-notificaties uit te zetten als je van je nachtrust wilt genieten.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.