Ontdek de iPhone 12 met Unlimited data deal en gratis 5G van KPN!

Rabo Rekening Delen in de App Store

Redactie
14 juni 2010, 11:53
1 min leestijd
Rabo Rekening Delen in de App Store

De Rabobank heeft het afgelopen jaar al enkele applicaties in de App Store gezet. Vandaag voegden ze een nieuwe applicatie aan het lijstje toe: Rabo Rekening Delen. Met deze applicatie kan je rekeningen en andere uitgaven delen met je vrienden. Je kan ze betalingsherinneringen sturen, je rekeningnummer doorgeven en boodschappen sturen via de applicatie en bijbehorende website.

Lees verder na de advertentie.

Nieuwe rekening delen

Om goed gebruik te maken van de applicatie moet je eerst een account aanmaken bij Rekening Delen. Dit doe je door je e-mailadres achter te laten in de applicatie. Als je dit gedaan hebt, kan je gelijk beginnen door een nieuwe rekening te openen. Hierbij moet je de rekening een naam en een totaal bedrag geven. In het scherm dat volgt geef je aan wie er mee moet betalen aan de rekening.

Je kan aangeven hoe jij wenst dat iedereen betaalt. Je kan kiezen voor ‘Sms betalen’, ‘Overmaken’ en ‘Contant’. Alle mensen die mee moeten betalen krijgen je wens, met bijbehorende rekeningnummers, te zien. Als zij betaalt hebben, kunnen ze dat aangeven via de website of applicatie. Je krijgt dan dus vanzelf te zien wie er nog een schuld bij je heeft.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Video's