‘Rabo Mobielbankieren’ vanaf nu helemaal gratis
Redactie

Sinds vorige week staat de applicatie ‘Rabo Mobielbankieren’ in de App Store. Met deze applicatie kan je veel bankzaken regelen als je een klant van de Rabobank bent. De applicatie kan je gratis downloaden uit de App Store, maar om het te kunnen gebruiken moest je 1 euro per maand betalen. Na veel commentaar op deze kosten heeft de Rabobank besloten om deze kosten niet meer in rekening te brengen.

Negatieve beoordelingen

In de beoordelingen van de applicatie waren veel mensen erg negatief over de kosten. De strekking van de meeste beoordelingen was ‘Wat een onzin dat we moeten betalen voor een systeem dat er al is’. Hier zit natuurlijk wat in, maar toch is het ook begrijpelijk dat de Rabobank dit kleine bedrag in rekening wilde brengen.

Na zeven dagen heeft de Rabobank besloten dat Mobielbankieren voor iedereen gratis moet zijn. Alle kosten zijn geschrapt, en iedereen kan dus vanaf nu helemaal gratis gebruik maken van de applicatie. De mensen die al sinds het begin gebruik maken van de applicatie hoeven zich ook geen zorgen te maken, want het eerste kwartaal hoefde je sowieso niets te betalen volgens de oude regels.

Rabo Bankieren

Rabobank Nederland

9 (12588 reviews)
Gratis via App Store

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.