Rabo Bankieren update frist design op en laat je rekeningen sorteren
Gijs Ettes

Rabobank heeft zijn iOS-app vandaag van een update voorzien die het design opfrist en je rekeningen laat sorteren, verbergen en voorzien van een naam.

Rabo Bankieren updateDe Rabo Bankieren update brengt een fraai nieuw design met zich mee dat vooral erg minimalistisch oogt. De app maakt vanaf nu vooral veel gebruik van wit en blauw. Wit voor de achtergrond van menu’s en blauw voor tekst. Oranje wordt gebruikt voor bijvoorbeeld de terug- en inlogknop. Dankzij de update kun je daarnaast opnamekosten tonen die voor een bepaalde periode vaststaan.

De app wordt regelmatig van updates voorzien, al heeft het nieuwe design even op zich laten wachten. Eerder werd al een van de meest onhandige beperkingen van de app opgelost middels een update. Voorheen was het namelijk niet mogelijk om zonder Random Reader geld over te boeken. Daarnaast kun je sinds september vorig jaar een weeklimiet instellen (tot maximaal 250 euro), zodat je niet per ongeluk honderden euro’s op de rekening van een verkeerd persoon of goede vriend deponeert.

Download de Rabo Bankieren update

Via onderstaande link is de vernieuwde app te downloaden. Rabo Bankieren vereist iOS 5 of nieuwer en tenminste 6,7MB aan vrije opslagruimte.

Rabo Bankieren

Rabobank Nederland

9 (7148 reviews)
Gratis via App Store

Rabo Bankieren
Rabo Bankieren
Rabo Bankieren

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.