Raak morgen de weg niet kwijt tijdens de masterdag van de VU

Redactie
26 maart 2010, 20:59
1 min leestijd
Raak morgen de weg niet kwijt tijdens de masterdag van de VU

Morgen vindt in Amsterdam de masterdag van de Vrije Universiteit plaats. Tijdens deze dag kan je bekijken welke studie jou aanspreekt. Je kan met keuzeproblemen mensen aanspreken die daar studeren of les geven. Het gebouw van de Vrije Universiteit is natuurlijk erg groot, en dus raak je gemakkelijk de weg kwijt in het gebouw. Om toch in één keer goed te lopen kan je de applicatie ‘VU Masterdag’ downloaden uit de App Store.

Plattegrond van het gebouw

De applicatie bevat twee belangrijke onderdelen: Een plattegrond en een programma. Door de plattegrond raak je de weg niet kwijt in het grote gebouw, want op de kaart staan alle punten die belangrijk zijn tijdens de Masterdag. Er staan ook een aantal rare tekens op de kaart, maar deze worden duidelijk uitgelegd in de legenda.

Programma

In de applicatie van de VU kan je ook zien wat het programma van de dag is. Je ziet precies waar en wanneer er een studie gepresenteerd wordt door de naam van de studie op te zoeken in de applicatie. Naast de tijd en plaats van de presentatie kan je ook meteen een kort stukje over de studie lezen.

Lees verder na de advertentie.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's