Toffe puzzelgame Quetzalcoatl is gratis App van de Week

15 mei 2015, 14:38
2 min leestijd
Toffe puzzelgame Quetzalcoatl is gratis App van de Week
Quetzalcoatl

Quetzalcoatl

€ 1,99

Reviewscore

7,5

Quetzalcoatl is een puzzelgame voor iOS die uitblinkt door zijn minimalistische stijl en spelopzet. Het spel is deze week de gratis App van de Week.

Lees verder na de advertentie.

Puzzelen met Quetzalcoatl

Het populaire puzzelspelletje Quetzalcoatl is deze week door Apple uitgeroepen tot gratis App van de Week. Dat is niet eens zo gek, want de game is zeker de moeite waard, wat vooral komt door de simpele opzet en grafische stijl.

In Quetzalcoatl speel je als een soort slang met verschillende kleuren stippen. Het speelveld bestaat uit verschillende vlakken, die ook weer zijn voorzien van kleuren. Aan jou de taak om de slang zo te bewegen dat de kleuren van de stippen en het speelvlak met elkaar te matchen. Daar heb je echter niet alle tijd voor, want de meuren van het speelveld sluiten langzaam.

Quetzalcoatl (Gameplay)

De opzet van het spelletje is dus vrij simpel, maar daarom niet minder leuk. Zoals een goede puzzelgame betaamt zijn de beginnende levels makkelijk, maar wordt de moeilijkheidsgraad daarna flink opgeschroefd. Je merkt al gauw dat het steeds lastiger wordt om de slang om de juiste manier neer te leggen.

Quetzalcoatl bevat in totaal 180 puzzels, die zijn onderverdeeld in twaalf verschillende werelden. Je kunt dus behoorlijk wat uurtjes kwijt in de game. Vanaf het begin zijn latere werelden al wel beschikbaar, maar we raden je aan om eerst goed te oefenen.

Blijf je steken op een level, dan is er de mogelijkheid om ‘m over te slaan met een sleutel. Hiervan kun je er tien kopen middels een in-app aankoop van 0,99 euro. Je hebt ze echter niet per se nodig.

Quetzalcoatl voor iOS downloaden

Quetzalcoatl is via de link hieronder tot volgende week donderdag gratis te downloaden. Daarna betaal je de oorspronkelijke prijs van 1,99 euro. Het spelletje is 5,3MB groot en vereist iOS 7 of nieuwer voor de installatie.

Quetzalcoatl

1Button SARL

€ 1,99 via App Store

Quetzalcoatl
Quetzalcoatl
Quetzalcoatl
Quetzalcoatl
Quetzalcoatl
Quetzalcoatl
Quetzalcoatl
Quetzalcoatl
Quetzalcoatl
Quetzalcoatl
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu