Rustgevende Quell Memento+ is de gratis App van de Week
Wouter Nijsen
Quell Memento+

Quell Memento+

€ 3,49

Onze score

7,5

Quell Memento+ is deze week door Apple uitgekozen als gratis App van de Week. In deze game los je puzzels op en luister je naar een intrigerend verhaal dat tijdens het spelen wordt verteld.

Dit is Quell Memento+

Quell Memento+ is een iOS-game die het niet moet hebben van de vele actie of ingewikkelde gameplay, maar je tot rust wilt laten komen. Het is een spel waarin je allerlei puzzels moet oplossen en tegelijk luistert naar ontspannende muziek. Het unieke is het verhaal dat wordt verteld. Terwijl jij bezig bent met de puzzels vertelt een oude bewoner over zijn ervaringen in een verlaten huis.

Puzzels vormen echter de basis van Quell Memento+. De levels worden naarmate je vordert steeds pittiger, maar blijven redelijk behapbaar. Leuk is dat de puzzels erg gevarieerd zijn. Zo moet je in het ene level een druppel zo snel mogelijk van punt A naar B brengen, en ben je in het andere level bezig met het verzamelen van diverse bolletjes.

Er zijn meer dan 150 levels aanwezig in Quell Memento+, en die worden – zoals het een goede puzzelgame betaamt – langzaam steeds moeilijker. Door de integratie met Game Center kun je de ranglijsten op en zijn er verschillende achievements aanwezig om bepaalde doelen te behalen. Het spelletje houd je dus wel een tijdje bezig.

Download de game

Quell Memento+ is tot volgende week donderdag gratis in de App Store. Daarna betaal je de oorspronkelijke prijs van 2,99 euro. Via de link hieronder is de game te downloaden. Zorg dat je voor de installatie beschikt over 66,9MB aan vrije opslagruimte en iOS 6 of nieuwer.

Quell Memento+

Fallen Tree Games Ltd

7 (3 reviews)
€ 3,49 via App Store

Quell Memento+
Quell Memento+
Quell Memento+
Quell Memento+
Quell Memento+

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.