Puzzlejuice nu met Nederlands woordenboek op je iPhone
Redactie

Het leuke woordspel Puzzlejuice is al lange tijd beschikbaar voor de iPhone, maar heeft nu een belangrijke update ondergaan. Het stapelen van blokjes en woorden maken kan namelijk voortaan ook met behulp van een Nederlands woordenboek.

Nederlands woordenboek

Dat het woordenspel Puzzlejuice in Nederland niet door iedereen even enthousiast is ontvangen, komt mede doordat er geen Nederlandstalig woordenboek beschikbaar was. Naast de toevoeging van het Nederlands is de app verder ook beschikbaar gekomen met een Spaans, Italiaans en Frans woordenboek. Overigens is de interface van de app Puzzlejuice nog wel altijd in een Engelstalige versie beschikbaar. Met de update wordt het woordenspel waarschijnlijk ook in Nederland populairder, want in het buitenland heeft het spel al grote successen behaald.

Nieuwe moeilijkheidsgraad

Puzzlejuice heeft meer wijzigingen doorgevoerd. Zo is er nu ook een ultieme moeilijkheidsgraad in het spel en moeten er meer opdrachten vervuld worden. Het is natuurlijk de bedoeling om steeds een ronde verder te komen. Ook leuk zijn de nieuwe leaderboards, zodat je steeds kunt volgen welke speler waar op de wereld de hoogste score heeft behaald. Puzzlejuice heeft qua spel veel weg van het bekende Tetris, waar de blokken ook naar beneden zakken in het veld. Sorteer de blokken op kleur en stapel deze op. Bij drie vakjes met eenzelfde kleur druk je erop en dan zie je letters, waarmee je een woord moet maken.

De app Puzzlejuice is beschikbaar op je iPhone voor een bedrag van 0,79 euro en staat garant voor urenlang puzzelplezier.

Puzzlejuice

Sirvo LLC

0,0 (0 reviews)
€2,29 via App Store
Puzzlejuice
Puzzlejuice
Puzzlejuice
Puzzlejuice
Puzzlejuice

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.