Puzzelgame Icebreaker is Apple’s gratis App van de Week
Gijs Ettes

Icebreaker: A Viking Voyage is tot en met eind volgende week Apple’s App van de Week. Dat betekent dat je deze geinige puzzelgame tijdelijk gratis kunt downloaden.

Icebreaker heeft fijne, cartooneske stijl

Icebreaker verscheen medio vorig jaar in de App Store en is het best te omschrijven als Cut the Rope met ijsblokken. In het spel is het namelijk de bedoeling om op een slimme manier grote blokken ijs door te zagen met je vingers om er zo voor te zorgen dat trollen worden verpletterd.

Dit doe je om een groep gestrande vikingen te beschermen, zodat zij terug kunnen keren naar hun schip. Naast ijs moet je ook touw, explosieven en andere obstakels doorklieven om zo de steeds moeilijker wordende omgevingspuzzels op te lossen.

Zoals je in de video hierboven ziet, zit Icebreaker vol kleine grapjes. Ook de fijne cartooneske stijl, met diverse afwisselende omgevingen kan ons bekoren. In totaal zijn er 140 levels om je tanden in te zetten en diverse power-ups om vrij te spelen. Met deze puzzelgame ben je daarom wel een tijdje zoet.

Icebreaker downloaden

Via onderstaande link kun je Icebreaker tijdelijk downloaden. De game kostte voorheen 0,89 euro voor de iPhone en 2,69 euro voor de iPad. Op het grotere scherm van de iPad komt de game het best tot zijn recht. Minimaal is iOS 5.1 of nieuwe vereist.

Icebreaker: A Viking Voyage (Universal)

Nitrome

8 (5 reviews)
€ 6,99 via App Store

Icebreaker: A Viking Voyage (Universal)
Icebreaker: A Viking Voyage (Universal)
Icebreaker: A Viking Voyage (Universal)
Icebreaker: A Viking Voyage (Universal)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.