Puzzel je gek met de Trainyard app op je iPhone
Redactie

De Trainyard app is een populair puzzelspel voor op de iPhone en dat blijkt onder meer uit de beoordelingen van spelers. In de Verenigde Staten krijgt het spel vijf sterren en dat enthousiasme wordt gedeeld door de spelers in Nederland.

Trainyard

trainyardDe applicatie Trainyard bestaat al weer een aantal jaren, maar is nog altijd populair. Het concept is grappig, leuk en uitdagend. Het is namelijk de bedoeling dat je de verschillende treinen door goed te puzzelen op het juiste eindpunt krijgt. De blauwe trein moet uitkomen op het blauwe station en de rode trein op het rode station. Het is jouw taak om de wissels op het goede moment om te zetten, zodat de trein niet naar een verkeerd station zal rijden. Het leuke is dat er meerdere manieren zijn om elke puzzel op te lossen. Het is dus niet zo, dat er maar één optie gevolgd kan worden om te slagen in de opdracht.

Honderd puzzels

In totaal beschikt de Trainyard app over honderd puzzels en dan kun je ook nog eens vijftig bonuspuzzels maken. Ben je creatief, dan maak je van de gelegenheid gebruik om je eigen treinpuzzel te ontwerpen. Overigens kun je het spel ook spelen als je kleurenblind bent, want daarvoor is een aparte modus beschikbaar.

Download het populaire puzzelspel nu voor slechts 0,89 euro op je iPhone.

Trainyard

Matt Rix

10,0 (747 reviews)
€0,49 via App Store
Trainyard
Trainyard
Trainyard
Trainyard
Trainyard

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.