Pushmelding bij treinstoring met NSStoringen 2.1 op je iPhone

Redactie
8 november 2012, 7:28
1 min leestijd
Pushmelding bij treinstoring met NSStoringen 2.1 op je iPhone

De applicatie NSStoringen voor de iPhone heeft een update gekregen naar versie 2.1 en is voorzien van een nieuwe instelling. Het is nu mogelijk om een station te selecteren waarvoor je een pushbericht wilt ontvangen als er een treinstoring is.

Pushbericht treinstoring per station

Dat er nu pushberichten kunnen komen van zelfgeselecteerde stations is een enorme verbetering. In de vorige versie van NSStoringen was dat namelijk niet mogelijk. Overigens heeft de app eerder al een update gekregen met een nieuwe interface en is de functionaliteit daarmee ook beter geworden. De app richt zich op werkzaamheden aan het spoor en storingen. De app is actueel en daardoor kun je snel op de hoogte komen van treinstoringen op de stations die voor jou van belang zijn. Hiermee heeft de app NSStoringen een voorsprong op de meer uitgebreide applicatie NS Reisplanner Xtra.

Reistips

Naast dat je snel op de hoogte komt van storingen biedt de app nog een extraatje. Je krijgt via de app namelijk ook tips op welke manier je het beste met de NS kan reizen. Bovendien kun je eventuele ongeregeldheden zien en wordt de te verwachte eindtijd getoond. Er zijn al veel recensies geweest in de App Store van deze app, die 61 beoordelingen een gemiddelde van vier sterren kreeg toegekend.

Lees verder na de advertentie.

De app NSStoringen is op je iPhone te downloaden voor 0,89 euro.

Spotlight: NS

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's