Extra functies Pushbullet alleen beschikbaar voor Pro-leden
Redactie
Pushbullet

Pushbullet

Gratis

Onze score

8

Pushbullet komt in december met een betaalde variant van de app, waarna het de functies van de gratis versie beperkt. Pushbullet Pro gaat 4,99 dollar per maand kosten.

Behalve een maandelijks abonnement voor 4,99 dollar, is het ook mogelijk een lidmaatschap voor een jaar af te sluiten voor Pushbullet. Voor 39,99 dollar per jaar krijgen gebruikers onder meer de optie om uit berichten te kopiëren en plakken, bestanden tot 1GB groot te versturen en onbeperkt berichten te versturen via de browserextensie.

Pushbullet Pro features

Pushbullet is een productiviteits-app, gericht op het pushen van notificaties tussen verschillende apparaten. Tot dusver was de app gratis en advertentievrij te gebruiken, maar vanaf 1 december niet meer. Het overzicht hieronder toont welke beperkingen de gratis versie krijgt.

pushbullet pro

De betaalde features waren eerst ook beschikbaar in de gratis versie van Pushbullet. De notificatiesynchronisatie blijft echter, net als het verzenden van bestanden tot 25MB, wel beschikbaar voor gebruikers van de gratis versie van de app. Ook kunnen ze maximaal 100 berichten per maand versturen en krijgen ze in totaal 2GB aan opslag. Gebruikers van de betaalde versie krijgen daarentegen 100GB aan ruimte om bestandenen berichten op te slaan.

Aanmelden voor de Pushbullet Pro-versie is alvast mogelijk.

[app 810352052]
[appimg 810352052]

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.