Pushbericht ontvangen op je iPhone bij aflevering PostNL pakket

20 december 2012, 7:28
1 min leestijd
Pushbericht ontvangen op je iPhone bij aflevering PostNL pakket

De bezorgservice applicatie MijnPakket voor de iPhone is vernieuwd en heeft niet alleen een nieuw uiterlijk, maar ook extra opties gekregen. Bovendien is de app nu helemaal geoptimaliseerd voor de iPhone 5.

Lees verder na de advertentie.

Pushbericht bij aflevering pakket

Via de app MijnPakket kun je met je iPhone al een pakket of een aangetekende zending volgen. In de vernieuwde versie van de app is het nu ook mogelijk om bij aflevering van een PostNL pakket een pushbericht op je iPhone te ontvangen. De app is echt handig als je regelmatig pakketten verzendt en op de hoogte wilt blijven van de bezorginformatie. MijnPakket biedt nog meer voordelen, zoals een handig overzicht van alle online bestellingen die je hebt gedaan. Overigens ontvang je niet alleen een pushbericht als het pakketje daadwerkelijk is afgeleverd, maar standaard als er sprake is van een verandering van de status of van het bezorgmoment.

Bestellingen naar een ander adres

Er komen nog meer veranderingen aan in de toekomst. Zo is het binnenkort ook mogelijk om een bestelling in een ander tijdsvak te laten bezorgen of op een ander adres te laten afleveren. Als je over een account beschikt van MijnPakket dan kun je ook van PostNL checkout gebruikmaken. Dat stelt je in de gelegenheid om bij aangesloten webwinkels gelijk een dag en locatie te selecteren bij je bestelling.

Download de handige app MijnPakket gratis op je iPhone.

PostNL

PostNL Holding B.V.

Gratis via App Store
PostNL
PostNL
PostNL
PostNL
PostNL
PostNL
PostNL
PostNL
PostNL
PostNL
PostNL
PostNL
PostNL
PostNL
PostNL
PostNL

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu