Vrolijke puzzelgame Pull My Tongue is de gratis App van de Week
Redactie
Pull My Tongue

Pull My Tongue

€ 1,09

Onze score

8

Apple heeft de vrolijke puzzelgame Pull My Tongue uitgeroepen tot de gratis App van de Week. In het spel moet je Greg de kameleon van eten voorzien door allerlei puzzels op te lossen.

Help Greg uit de brand in Pull My Tongue

In Pull My Tongue speel je als Greg. Of beter gezegd, de tong van Greg. Het is aan jou de taak om deze hongerige kameleon van popcorn te voorzien. Dit doe je door de tong van deze kameleon ver genoeg te strekken langs allerlei obstakels. Tijdens de jacht naar popcorn is het ook taak om zoveel mogelijk sterren te scoren in de levels. Als je genoeg sterren hebt verzameld, opent zich een nieuwe spelwereld.


Heb je de game een beetje onder de knie, dan kun je ook voor een snelheidsrecord gaan. Als je het level binnen de aangewezen tijd behaalt, krijg je een medaille toegekend waarmee je bonuslevels ontgrendelt.

Pull My Tongue ontwikkelt zich snel als een echte breinbreker. Naarmate het spel vordert, komt Greg steeds meer obstakels tegen. Denk hierbij aan kauwgom, ballonnen, spijkers en nog veel meer. Dit zorgt voor een goede afwisseling. In combinatie met de mooie omgeving en vrolijke spelwereld houdt Pull My Tongue je zeker een paar uren zoet.

Pull My Tongue downloaden

Waar je normaal 0,99 euro kwijt bent om met Greg te mogen spelen, is de game nu gratis tot volgende week downloaden te downloaden in de App Store. Het spel vereist 87,3MB aan vrije opslagruimte en werkt op iOS 6 of hoger.

Pull My Tongue

Noodlecake Studios Inc

9 (6 reviews)
€ 1,09 via App Store

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.