Pudding Monsters: app van de week laat je puzzelen met pudding
Wouter Nijsen

Apple komt iedere vrijdag met een app van de week, die voor circa een week gratis is. Deze week is dat Pudding Monsters, een koddig puzzelspelletje van de makers van Cut the Rope. 

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Pudding Monsters is een game van Cut the Rope-makers ZeptoLab en kost normaal 1,79 euro. De game belandde eind 2012 in de App Store en is nu dus tijdelijk gratis.

In Pudding Monsters is het de bedoeling om stukken pudding met grote ogen aan elkaar te laten plakken. Dit doe je door ze naar elkaar toe te vegen. Dit wordt natuurlijk steeds moeilijker als je vordert in de inmiddels 125 levels. De levels zijn echter nooit groter dan het scherm van je iPhone, wat alles overzichtelijk houdt.

Iedere pudding heeft een eigen kleur, waarbij een bepaalde specialiteit hoort. De groene pudding laat bijvoorbeeld een spoor slijm achter. Het uitspelen van de levens op een zo snel mogelijke manier is vaak vrij simpel, maar voor de drie sterren-beoordeling zul je alle pudding toch wel op soms ingewikkelde manieren aan elkaar moeten koppelen.

[app 569185650]

Pudding Monsters
Pudding Monsters
Pudding Monsters
Pudding Monsters
Pudding Monsters

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.