‘Project Sword’ gaat ‘Infinity Blade’ heten (+video)
Redactie

Tijdens een keynote van Apple kwamen twee heren van ‘Epic Games’ een demonstratie geven van een spel dat toen als ‘Project Sword’ werd geïntroduceerd. Deze game is gebaseerd op de ‘Unreal Engine’. De ontwikkelaars hebben volgens Steve Jobs één van de mooiste applicaties tot nu toe gemaakt. Deze week is de officiële naam van de applicatie bekend gemaakt. ‘Project Sword’ zal voortaan door het leven gaan als ‘Infinity Blade’.

Epic Citadel

Direct na de keynote van Apple kwam de applicatie ‘Epic Citadel’ in de App Store. Deze applicatie bevat een landschap dat ook in de officiële game ‘Infinity Blade’ te vinden zal zijn. Je kan dit landschap gratis verkennen en bewonderen op de iPhone en iPad, maar verder kan je niets met de applicatie. De applicatie is uitgebracht om te laten zien hoe mooi de uiteindelijke applicatie gaat worden.

Eerste officiële video

Tijdens de keynote gaven de twee ontwikkelaars een demonstratie van een gevecht via de applicatie. Door middel van Game Center kan je al je vrienden uitdagen. Sinds deze week staat er een video online waarin beter te zien is hoe gevechten eruit zien. Deze video is hieronder te vinden.

Op dit moment is er nog geen release datum van Infinity Blade bij ons bekend.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.