Programma terugkijken op iPhone met app Herhaling.nl

Als je graag programma’s terugkijkt van de publieke omroep en van de commerciële zenders, kun je de app Herhaling.nl installeren op je iPhone. Deze applicatie biedt namelijk een combinatie van verschillende zenders.

Herhaling

Naast dat je een gemist programma kunt terug kijken via de app Herhaling.nl van de zenders Ned. 1, Ned.2 en Ned. 3 biedt de app nog meer zenders. Zo heb je ook de mogelijkheid om programma’s van SBS 6 te kijken net als naar vertoonde televisieprogramma’s van de zenders RTL 4, 5, 7 en 8. Ben je fan van de programma’s op Veronica, dan kijk je die net zo simpel terug via de Herhaling.nl app op je iPhone. Overigens wordt je via de app altijd doorgestuurd naar de betreffende website van een geselecteerde zender. Daar kun je vervolgens doorklikken naar het aanbod van gemiste programma’s.

Populaire televisieprogramma’s

Zodra je de app hebt opgestart, zie je een lijst met een aantal populaire televisieprogramma’s. De meeste programma’s op het lijstje komen trouwens van de publieke omroep. Je kunt zelf in het zoekvak bovenin het scherm zelf een programma invoeren, zodat je sneller bij de zender en de gemiste uitzendingen terecht komt.

Als je nog geen app hebt om gemiste programma’s terug te kijken, kun je de Herhaling.nl app gratis op je iPhone installeren.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Herhaling.nl

Appkabam

6 (1 reviews)
Gratis via App Store
Herhaling.nl
Herhaling.nl
Herhaling.nl
Herhaling.nl
Herhaling.nl
Herhaling.nl

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.