Proef met Telfort Wifi Bellen voor de iPhone
Redactie

Telfort is een telecomprovider en heeft een proef gestart met het goedkoop vanuit het buitenland naar Nederland bellen. Je kunt meedoen aan de proef door je aan te melden en de app Telfort Wifi Bellen op je iPhone te downloaden.

Goedkoper bellen naar Nederland

Met de applicatie Telfort Wifi Bellen kun je gedurende een periode van drie maanden goedkoop bellen met je iPhone vanuit het buitenland naar Nederland. Je betaalt tijdens deze proefperiode slechts een bedrag van 0,10 euro per minuut. Daarbij maakt het niet uit of je vanuit Duitsland naar Nederland belt of dat je met je iPhone ergens in Australië zit. De proef is overigens voor een kleine groep klanten van Telfort beschikbaar.

Meedoen aan de proef

Wil je meedoen aan de proef? Je kunt je via de website Telfort Wifi Bellen aanmelden als je klant bent bij Telfort. Mocht je worden uitverkoren dan krijg je een e-mail met daarin een bevestiging dat je bent geselecteerd voor de proef. Je kunt de app downloaden en krijg een persoonlijke gebruikersnaam en een inlogcode, die via de website van wifibellen.telfort.nl kan worden opgevraagd. Om vanuit het buitenland te kunnen bellen moet je wel met je iPhone van een Wifi verbindng gebruikmaken. Overigens hoeft de ontvanger van het gesprek zelf niet over de app Telfort Wifi Bellen te beschikken.

Dit is de app die je als geselecteerde deelnemer aan de proef nodig hebt en gratis kunt downloaden op je iPhone.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.