Populaire foto-app Prisma werkt nu ook offline
Lars Paymans
Prisma Photo Editor

Prisma Photo Editor

Gratis

Onze score

8

Er lijkt voorlopig nog geen einde te komen aan de populariteit van fotobewerk-app Prisma. Nu de app vanaf vandaag ook offline werkt, zijn de kunstzinnige filters altijd binnen handbereik.

Prisma offline update nu beschikbaar

Versie 2.4 van Prisma is nu beschikbaar voor iOS, en voegt als belangrijkste vernieuwing een offline modus toe. Dit pakt direct een van de grootste frustraties met de app aan, want het duurt nog steeds erg lang totdat een filter over een foto is geplaatst.

prisma offline

Prisma laat weten dat niet alle beschikbare filters ook offline werken, maar dat je het overgrote deel ervan wel zonder internetverbinding kunt gebruiken. Laten we hopen dat toekomstige updates ervoor zorgen dat Prisma volledig offline gaat.

De filters van Prisma onderscheiden zich van de meeste andere apps omdat er neurale netwerken worden gebruikt om de foto te analyseren. Dit netwerk wordt momenteel aangepast zodat er in de nabije toekomst ook video’s bewerkt kunnen worden met Prisma.

Ook zegt het team achter de app tegen The Verge dat de laadtijden ook naar beneden zullen gaan, tot 5 seconden op de iPhone 6S en iPhone 6S Plus. Op de iets oudere iPhone 6 duurt het wat langer om de filter geladen te krijgen.

Prisma offline gebruiken

Prisma offline gebruiken zal de app alleen nog maar populairder maken, terwijl de dienst in een korte tijd al naar de top van de App Store klom. De combinatie van een toegankelijk design en filters die meer doen dan een kleurtje over je foto leggen zijn dan ook zeker het proberen waard.

Prisma Photo Editor

Prisma labs, inc.

9 (230 reviews)
Gratis via App Store

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.