Prisma feed toont afbeeldingen die dichtbij gemaakt zijn
Erwin Vogelaar
Prisma Photo Editor

Prisma Photo Editor

Gratis

Onze score

8,5

De Prisma-app heeft een flinke update gekregen. Zo is er onder andere een Prisma feed toegevoegd, waarin je foto’s uit je buurt kunt bekijken. Deze feed heeft daarnaast nog een leuke twist.

Prisma feed

Afgelopen zomer heeft Prisma de wereld een stukje mooier gemaakt door onze foto’s in kunstwerken te veranderen. De populariteit is opgevallen, want onder andere Google en Facebook maken nu hun eigen versies van deze filters. Om relevant te blijven heeft Prisma nu een flinke update uitgerold. Het belangrijkste onderdeel is een nieuwe feed, waar foto’s in staan die in je buurt gemaakt zijn. Maar daar blijft het niet bij.

Foto’s die meer likes krijgen, hebben een groter bereik op de kaart. Dit betekent dat als jouw foto veel likes heeft, mensen die verder weg van je wonen de foto ook te zien krijgen. Ben je foto’s in de feed aan het bekijken, dan betekent het dat je een combinatie krijgt van foto’s uit je eigen omgeving en de beste foto’s van verder weg. Het is een unieke manier om een fotofeed samen te stellen, waarmee Prisma in ieder geval weer een manier heeft om op te vallen tussen de andere apps.

Hier blijft het niet bij met deze update, want je krijgt nu ook de mogelijkheid om de verhouding van de foto aan te passen. Dit betekent dat je niet meer bij vierkante afbeeldingen hoeft te blijven. Tevens is de resolutie verdubbeld, voor een betere kwaliteit. Daarnaast kun je nu bij het maken van een foto het hele scherm gebruiken, afgezien van de knoppen om een foto of video te maken.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Prisma downloaden

De nieuwste versie van Prisma is gratis te downloaden in de App Store via onderstaande link. De app vraagt om 137MB vrije ruimte. Tevens moet je minimaal iOS 9.0 draaien om de app te kunnen gebruiken.

Prisma Photo Editor

Prisma labs, inc.

9 (3469 reviews)
Gratis via App Store

Prisma Photo Editor
Prisma Photo Editor
Prisma Photo Editor
Prisma Photo Editor
Prisma Photo Editor
Prisma Photo Editor
Prisma Photo Editor
Prisma Photo Editor
Prisma Photo Editor

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.