Preview: TV Gemist

Redactie
27 juli 2009, 16:13
1 min leestijd
Preview: TV Gemist

Zojuist hebben wij het voorrecht gehad om als een van de eersten de applicatie TV Gemist te gebruiken. Met deze applicatie is het mogelijk filmpjes te bekijken van onder andere de publieke omroep en RTL4578. Met dit bericht proberen we jullie een beetje mee te laten genieten van deze preview.

<br /> Bij het opstarten van de applicatie krijg je de omroepen te zien die door deze applicatie ondersteund worden. Als je één van deze omroepen aan tikt, krijg je een aantal programma’s te zien. Door een programma te selecteren, kan je een filmpje van dit programma kiezen.

Op dit moment worden nog geen hele uitzendingen weergeven. Dit komt door de vele auteursrechten die op deze afleveringen rusten. De ontwikkelaar, Brothers  Media, heeft wel aangegeven in onderhandeling te zijn met enkele grote zenders, dus misschien zal er binnenkort wel volledige content aangeboden worden.

Lees verder na de advertentie.

Als alles bij Apple voorspoedig gaat, zal de applicatie 15 augustus in de App Store verschijnen. De applicatie zal 79 cent gaan kosten.

Voor meer informatie kunnen jullie kijken op de website van de ontwikkelaars.

<br /><br /><br />

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's