[Preview] My week in Pictures
Redactie

Op 1 september wordt de app ‘My week in pictures’ gelanceerd in de app store, wij hebben alvast een preview van deze applicatie. Met de applicatie kan je een fotocollage maken van je week, de app haalt de foto’s uit de filmrol en maakt elke week automatisch een collage. Deze collage kan je vervolgens zelf geheel naar wens veranderen.

Simpel

De lay-out van de applicatie is simpel, maar doeltreffend. Wanneer je de applicatie opent krijg je alle collages tot nu toe te zien, al dan niet door de app zelf gemaakt. Door een collage beter te bekijken of te veranderen klik je op de collage. Daarna kan je de indeling van de collage veranderen, de foto’s en de kleur van de rand. Ook kan je in plaats van een foto een stukje tekst toevoegen aan een hokje. Als je tevreden bent met de collage kan je vervolgens de foto delen op Facebook, Tumblr en Twitter. De foto opslaan op je filmrol kan natuurlijk ook.

De applicatie is best mooi gemaakt en het is leuk om van elke week een simpele collage te maken. Je kan de app vanaf donderdag 1 september in de app store vinden, de eerste week kost de applicatie slechts 0,79 EUR. Meer informatie over de app vind je op pixly.me

my week in pixmy week in pix

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.