Combineer en creëer je eigen fotofilters met Preset

Rick van der Veer
28 juli 2017, 16:43
1 min leestijd
Combineer en creëer je eigen fotofilters met Preset
Preset

Preset

Gratis

Reviewscore

7,5

Veel foto-apps laten je vooraf ontworpen filters over foto’s heen plakken, maar Preset pakt het anders aan. Deze app laat je je eigen filters maken, opslaan en hergebruiken voor al je kiekjes.

Lees verder na de advertentie.

Maak je eigen filters met Preset

Preset is een app die het bewerken van je foto’s net wat anders aanpakt dan andere apps die met filters werken. In plaats van dat de applicatie je vooraf ingestelde filters laat toepassen, maak je deze zelf. Hiervoor kun je kiezen uit 29 verschillende aanpassingen waarmee je je eigen filters vormt.

Onder de aanpassingen die je kunt maken vallen simpele bewerkingen, zoals helderheid en contrast, maar ook scherpte, tint en temperatuur. Heb je een combinatie gemaakt die je bevalt? Nadat je hem hebt opgeslagen, kun je ‘m altijd terugroepen. Tijdens het ontwerpen kun je daarnaast je hele filmrol bekijken met het filter toegepast.

De app is wat de interface betreft minimalistisch opgebouwd. Door veegbewegingen te gebruiken kun je zoomen, tussen effecten navigeren en instellingen aanpassen. Gebruik je Preset op een iPad, dan kun je de app ook naast een andere app gebruiken om te multitasken. Ook de slide over-modus van iOS werkt met Preset, waardoor je de app altijd bij de hand hebt. Via de Delen-feature kun je je bewerkte foto’s meteen uploaden naar een andere app, zoals Facebook of WhatsApp.

Preset voor iOS downloaden

Preset is via onderstaande link gratis te downloaden in de App Store. Normaal gesproken kost de app 0,99 euro, maar hij is tijdelijk gratis te downloaden. Zorg dat je voor de installatie beschikt over 30MB aan vrije opslagruimte en iOS 9 of hoger.

Download Preset in de App Store (gratis)

Preset

Rao Studios, Inc.

Gratis via App Store
Helaas, deze app is uit de App Store verwijderd

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's