Predict-A-Ball: gratis app stelt je voetbalkennis op de proef

Ben jij goed in het voorspellen van voetbaluitslagen? Dan kun je nu je voetbalkennis op de proef stellen met de toto-app Predict-A-Ball. Door wekelijks de juiste uitslagen te voorspellen, kun je bovendien een mooie geldprijs winnen.

Predict-A-Ball iPhoneIn Predict-A-Ball is het de bedoeling om wekelijks de uitslagen van de Nederlandse Eredivisie en andere bekende competities te voorspellen. Daarbij kies je tussen thuiswinst, uitwinst of een gelijkspel. Voor elke goed voorspelde wedstrijd krijg je punten, maar je kunt je puntenaantal ook opschroeven door de bonuswedstrijd juist te voorspellen. Daarbij moet je echter wel de precieze uitslag invoeren.

Nadat je hebt ingelogd met je Facebook-profiel kun je direct beginnen met spelen. Ben je tevreden over je keuze, dan tik je op ‘Verstuur’ om je voorspellingen door te geven. Vervolgens zie je ze nogmaals op een rijtje en kun je je scores delen via e-mail of diverse sociale media. Ook is het mogelijk je voorspellingen aan te passen en de ranglijsten van de vorige speelronde bekijken.

Predict-A-Ball downloaden

Het leuke aan Predict-A-Ball is dat je het opneemt tegen voetbalkenners in jouw stad of regio. Wekelijks kun je daardoor kampioen worden bij jou in de buurt. Bovendien win je een mooie geldprijs (100 euro) als je alle twaalf wedstrijden goed hebt geraden. De iPhone-app is gratis te downloaden, 78MB groot en vereist iOS 7 of hoger.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.