Runners deal! De iPhone 15 Pro nu met korting oplopend tot €540!

Predict-A-Ball: gratis app stelt je voetbalkennis op de proef

13 januari 2014, 13:29
1 min leestijd
Predict-A-Ball: gratis app stelt je voetbalkennis op de proef

Ben jij goed in het voorspellen van voetbaluitslagen? Dan kun je nu je voetbalkennis op de proef stellen met de toto-app Predict-A-Ball. Door wekelijks de juiste uitslagen te voorspellen, kun je bovendien een mooie geldprijs winnen.

Lees verder na de advertentie.

Predict-A-Ball iPhone

In Predict-A-Ball is het de bedoeling om wekelijks de uitslagen van de Nederlandse Eredivisie en andere bekende competities te voorspellen. Daarbij kies je tussen thuiswinst, uitwinst of een gelijkspel. Voor elke goed voorspelde wedstrijd krijg je punten, maar je kunt je puntenaantal ook opschroeven door de bonuswedstrijd juist te voorspellen. Daarbij moet je echter wel de precieze uitslag invoeren.

Nadat je hebt ingelogd met je Facebook-profiel kun je direct beginnen met spelen. Ben je tevreden over je keuze, dan tik je op ‘Verstuur’ om je voorspellingen door te geven. Vervolgens zie je ze nogmaals op een rijtje en kun je je scores delen via e-mail of diverse sociale media. Ook is het mogelijk je voorspellingen aan te passen en de ranglijsten van de vorige speelronde bekijken.

Predict-A-Ball downloaden

Het leuke aan Predict-A-Ball is dat je het opneemt tegen voetbalkenners in jouw stad of regio. Wekelijks kun je daardoor kampioen worden bij jou in de buurt. Bovendien win je een mooie geldprijs (100 euro) als je alle twaalf wedstrijden goed hebt geraden. De iPhone-app is gratis te downloaden, 78MB groot en vereist iOS 7 of hoger.


Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu