PowNews brengt eigen nieuws-app uit
Redactie

Het nieuwe seizoen is weer begonnen op de televisie. Er verschijnen deze maand veel nieuwtjes over de nieuwe programma’s en initiatieven op onze blog, zoals bijvoorbeeld de nieuwsquiz van de NOS en de officiële Kijkcijfer-App.  Vandaag is er weer nieuws uit medialand. PowNews heeft begin deze week namelijk een applicatie in de App Store en Android Market geplaatst.

Nu op je telefoon, vanavond in het PowNews

De applicatie ‘PowNews’ stelt je in staat om de redactie tips te geven voor de uitzendingen. Je kan met de app namelijk foto’s, video’s, geluidsfragmenten en links naar de redactie sturen. Deze inzendingen worden vervolgens bekeken en verwerkt. Als jouw inzending goed genoeg is, zal deze ‘s avonds besproken worden in het PowNews.

Naast de ‘Tip’-functie kan de applicatie ook de laatste aflevering van het PowNews tonen. Ook kan je via de app eenvoudig de bijbehorende website raadplegen. Op deze website vind je onder andere aanvullend beeldmateriaal en het laatste nieuws. Deze applicatie is dus onmisbaar voor de Geenstijl-, Dumpert- en PowNed-fan.

 

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.