Vodafone Topdeal: de iPhone 12 tijdelijk extra scherp geprijsd!

Maak en verstuur een Hallmark-kaartje met de PostNL-app

Wouter Nijsen
6 december 2018, 20:22
2 min leestijd
Maak en verstuur een Hallmark-kaartje met de PostNL-app
PostNL

PostNL

Gratis

Reviewscore

8

De feestdagen komen eraan en dat betekent dat we kaartjes naar vrienden, familie en andere bekenden gaan sturen. De PostNL-app maakt dit makkelijker en leuker, doordat je dit voortaan ook direct vanaf je iPhone kunt doen. Dit is hoe het werkt.

Hallmark-kaartjes sturen met de PostNL-app

Hoewel we steeds minder echte postkaarten naar elkaar sturen, doen velen dit natuurlijk wel rond de feestdagen. Om deze tijd van het jaar te vieren, heeft de PostNL-app een handige functie voor je in petto.

Het is mogelijk om een Hallmark-kaartje te sturen via de app, die je vervolgens direct kunt versturen. Voor het kaartje betaal je 2,55 euro en dat is inclusief de postzegel. PostNL belooft dat wanneer je de kaart voor 21.00 uur verstuurt, hij de volgende dag wordt bezorgd.

Het werkt als volgt. Wanneer je de nieuwste versie van de PostNL-app opstart, zie je meteen in beeld de optie ‘Maak een kaartje!’ in beeld verschijnen. Tik hierop, waarna je een foto moet kiezen voor op het kaartje.

Dat kan er eentje uit je galerij zijn, maar het is ook mogelijk om er direct eentje te maken. Heb je de foto gekozen, dan kun je het kaartje bewerken en een persoonlijke boodschap toevoegen. Ben je klaar, dan voer je het adres van de ontvanger in en reken je af.

Goed om te weten: de optie vind je hierna terug bij het tabblad ‘Versturen’. Hier kies je voor ‘Pakket of brief versturen’, waarna je onderin weer de functie ziet om een kaartje te sturen.

PostNL-app voor iOS downloaden

Als gezegd is het belangrijk dat je de nieuwste versie (4.15.0) van de PostNL-app op je iPhone gebruikt. De app is via onderstaande knop te downloaden en werkt op alle toestellen met iOS 10 of hoger. Ook heb je zo’n 100MB aan vrije opslagruimte nodig.

PostNL

PostNL Holding B.V.

Gratis via App Store
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen