Postcode Loterij Miljoenenjacht meespelen op je iPhone
Redactie

Tijdens de zondagavonduitzending van Postcode Loterij Miljoenenjacht is het voor de iPhone-gebruiker mogelijk om thuis live mee te spelen. De beste twee iPhone-gebruikers die de game live meespelen ontvangen een prijs.

Hoe werkt het?

Tijdens de zondagavonduitzending kan iedereen met de applicatie van Miljoenenjacht live meespelen. Wanneer er een vraag wordt gesteld aan een van de kandidaten vul je vanaf je iPhone jouw antwoord in en achteraf zie je of je het goed had.

Om kans te maken op de prijs die de twee beste iPhone-spelers ontvangen hoef je geen lid te zijn van de Postcodeloterij maar moet je wel je E-mail adres gebruiken om je te registreren binnen de applicatie. Als je niet geïnteresseerd bent in de prijzen is registreren niet verplicht.

Ondanks dat de applicatie alleen te spelen is wanneer de uitzending live is, krijg je niet dezelfde vragen als de kandidaten. Echter zit je wel aan hetzelfde tijdslimiet vast, zullen de juiste antwoorden op televisie verschijnen en speel je tegen echte tegenstanders.

Geheel vernieuwend is de app niet, er bestaan talloze applicaties die tijdens uitzendingen live te gebruiken zijn om bijvoorbeeld te stemmen of om mee te spelen met een quiz. Door de later lancering van de app is de applicatie nog maar twee afleveringen te gebruiken dit seizoen.

De applicatie is gratis te downloaden in de App Store.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.