Populairste Instagram-foto’s vanaf nu op Instagre.at
Redactie

Instagram is een foto-applicatie die al enkele maanden enorm populair is. Met deze applicatie kan je gemakkelijk foto’s maken én delen met vrienden. Het sociale netwerk lijkt erg op Twitter, maar toont foto’s in plaats van tekstberichten. Followers kunnen jouw foto waarderen door op het hartje onder de foto te tikken. De best gewaardeerde foto’s zijn sinds kort ook op internet te bewonderen via Instagre.at.

Artistiek

De website Instagre.at lijkt erg eenvoudig, maar de designers hebben duidelijk geprobeerd om de stijl van Instagram te evenaren. Ze zijn hier redelijk in geslaagd, maar er missen nog wel enkele essentiële onderdelen. De foto’s worden bijvoorbeeld in willekeurige volgorde getoond, terwijl ze ook een knop zouden kunnen maken waarbij je alle foto’s met één bepaald filter zou kunnen zoeken. Er zijn nog tal van andere functies te bedenken die deze website een stuk beter kunnen maken.

Officiële Instagram-website

Op dit moment heeft de foto-dienst Instagram nog geen officiële website. Het is dus nog niet mogelijk om de foto’s online te bekijken. Als we de ontwikkelaars van Instagram mogen geloven, kan het niet lang meer duren voordat de website gelanceerd gaat worden. Men verwacht dat de website echt gaat aanvoelen als een nieuw sociaal netwerk.

Instagram

Instagram, Inc.

9 (1025 reviews)
Gratis via App Store

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.