Populaire PicsArt Studio app nu beschikbaar voor iPhone
Redactie

De PicsArt Studio app is voor de iPhone gelanceerd en belooft een populaire applicatie te worden. De gebruikers van Android toestellen hebben de PicsArt Studio app namelijk al 35 miljoen keer gedownload in het eerste jaar.

PicsArt Studio

app-picsart-studioCamera+ is natuurlijk een bekend fenomeen voor de iPhone gebruikers, maar de app PicsArt Studio mag er zeker ook zijn. Met deze app is het heel eenvoudig om fotobewerkingen uit te voeren in combinatie met het toepassen van kleurenfilters, tekenen en het maken van een collage. Er is bovendien sprake van een geïntegreerd sociaal netwerk, zodat het delen van een foto met andere gebruikers heel simpel is. Het grote voordeel van deze app is dat er een totaalpakket wordt geboden voor het bewerken van foto´s. Naast de voorgenoemde combinaties is het bijvoorbeeld ook nog mogelijk om lijsten te gebruiken en teksten toe te voegen.

Hoofdmenu

Via het hoofdmenu van de app kun je een keuze maken uit diverse functies. Je moet dus op een aparte knop drukken om een kleurenfilter toe te passen en weer op een andere knop als je een tekst wilt toevoegen of een collage wilt maken. Overigens zijn alle opties gratis te gebruiken en ben je alleen geld kwijt als je een van de stickerpakketten wenst te bestellen via de Shopsectie.

De app PicsArts Studio is gratis beschikbaar voor de iPhone.

PicsArt foto- en collagemaker

PicsArt, Inc.

7,0 (2 reviews)
Gratis via App Store
PicsArt foto- en collagemaker
PicsArt foto- en collagemaker
PicsArt foto- en collagemaker
PicsArt foto- en collagemaker
PicsArt foto- en collagemaker

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.