Populaire forum-app Tapatalk 2 nu beschikbaar in de App Store
Wouter Nijsen

Ontwikkelaar Quoord Systems Limited heeft vandaag Tapatalk 2 voor de iPhone uitgebracht. Het is de nieuwe versie van de populaire forum-app.

Tapatalk 2 wordt de nieuwe premium versie van de originele Tapatalk-app. Beide versies worden door Quoord Systems Limited onderhouden en geüpdatet.

Tapatalk 2: de vervanger

Alle feedback van de afgelopen drie jaar wordt in Tapatalk 2 verwerkt en de app is compleet opnieuw opgebouwd en ontworpen. Daarom heeft de app ook een hoger prijskaartje dan de originele Tapatalk: 3,59 euro in plaats van 89 eurocent. Volgens  Quoord Systems Limited is Tapatalk 2 met afstand de beste forum-app voor iOS, met toegang tot meer dan 40.000 verschillende internetcommunities.

De app werkt voortaan geheel op gestures, ofwel vingerbewegingen, waarmee gebruikers snel door Tapatalk 2 kunnen navigeren. Daarnaast heeft Quoord Systems Limited een patent aangevraagd op het nieuwe Magic Wheel, een supersnelle manier om alle Tapatalk-features en de sociale deelfuncties te bereiken.

Tapatalk 2 is ontwikkeld voor de iPhone 5, heeft een camera met Instagram-achtige filters, slaat je gegevens in de cloud op en stuurt je een push-notificatie zodra een nieuwe post in een gevolgde forumdiscussie wordt geplaatst of wanneer je een privébericht ontvangt.

De app is vanaf vandaag in de App Store te downloaden. Onderstaande afbeeldingen geven een indruk van Tapatalk 2.

[app 585178888][appimg 585178888]

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.