Populaire Endomondo app voor iPhone vandaag in de aanbieding
Redactie

De Endomondo Sports Tracker Pro app voor onder meer de iPhone is vandaag nog in de aanbieding te verkrijgen. De kortingsactie wordt aangeboden, omdat deze week het aantal van tien miljoen gebruikers van de app gepasseerd is.

Uitstekende waardering

De Endomondo Sports Tracker Pro applicatie is ideaal om jezelf op sportief gebied uit te dagen en je sportprestaties te verbeteren. De app kan vandaag op 30 juni 2012 nog voor de prijs van 0,79 euro gedownload worden op je iPhone. Per 1 juli betaal je voor de professionele uitvoering van de app weer het normale tarief van 2,99 euro. De beoordelingen van de app zijn in de App Store uitstekend te noemen. Meer dan honderd gebruikers van de pro versie hebben een gemiddelde waardering van 4,5 sterren gegeven. Ook de gratis versie wordt gewaardeerd met eenzelfde aantal sterren door driehonderd gebruikers.

Beat yourself

Wie serieus bezig wil gaan om de eigen sportprestaties te verbeteren, wordt aangeraden om de pro versie te downloaden. Bij deze versie zul je namelijk door de audiocoach worden aangemoedigd om nog beter te presteren ten opzichte van voorgaande trainingen. Deze Beat yourself optie is bij de gratis versie niet aanwezig, maar werkt extra stimulerend. De audiocoach kan ook gebruikt worden om je te motiveren om een tijdsdoel of caloriedoel te bereiken. De Endomondo Sports Tracker Pro app heeft op 22 juni nog een update ondergaan. Hierdoor is het nu mogelijk om je sportgeschiedenis te downloaden.

Wil je profiteren van deze app in de aanbieding, dan kun je deze vandaag nog downloaden op je iPhone voor 0,79 euro

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.