Populaire app Mailbox annuleert wachtrij, voor iedereen beschikbaar
Wouter Nijsen

De populaire en gehypte e-mailapp Mailbox heeft zijn lange wachtrij geannuleerd en is voor iedereen beschikbaar om te downloaden en direct te gebruiken. Het is de eerste keer dat Mailbox na de release, ongeveer tien weken geleden, voor iedereen zijn deuren opent.

Omdat Mailbox gratis in de App Store kan worden gedownload, is het een perfect moment op de e-mailapp uit te proberen. In een officiële blogpost meldt ontwikkeling Orchestra dat het ellendig lange wachtrijsysteem verleden tijd is.

Goed nieuws! Mailbox is vanaf nu beschikbaar zonder een wachtrij. Na tien weken hard werken hebben onze technici de service van Mailbox zodanig aangepast dat het meer dan 100 miljoen e-mails per dag (en dit aantal groeit nog) kan verwerken. De service van onze app is nu zo stabiel dat we nieuwe gebruikers direct kunnen bedienen waardoor we het wachtrijsysteem hebben geannuleerd.

Mailbox: ook een update beschikbaar

mailbox2De annulering van het wachtrijsysteem komt één dag na de grote update van Mailbox. De app, die nu versienummer 1.2.0 heeft, is door de update voorzien van een snellere swipe-methode, een slimme snooze-functie en een reeks aan bugfixes.

Mailbox is in twee maanden enorm populair geworden. De app benadert e-mail op een andere manier dan de meeste e-mailapps: door al je berichten te behandelen als potentiële todo’s. Je kunt mails als ‘voltooid’ archiveren, aan een lijst toevoegen of als een todo markeren. Bij laatstgenoemde kies je een datum (onder andere morgen, overmorgen of volgende week) om de e-mail  weer te bekijken en uiteindelijk op te reageren.

Na zes weken had Mailbox al meer dan één miljoen reserveringen. Mailbox is gratis in de App Store te downloaden en enkel beschikbaar voor de iPhone en iPod touch.

[app 576502633][appimg 576502633]

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.