Popsicolor app tovert foto om in aquarel op je iPhone
Redactie

Er zijn al verschillende applicaties op de markt, waarmee je foto’s op je iPhone kunt bewerken. Maar de Popsicolor app heeft weer wat origineels te bieden. Met deze app op je iPhone tover je elke foto om tot een prachtig aquarel.

Aquarellen van foto’s

Met je iPhone kun je op elk moment een foto maken, die je daarna met de Popsicolor app kunt bewerken. Ook al bestaande foto’s kunnen tot een kleurrijke aquarel worden omgetoverd. De uit te lichten vormen van de foto zullen door de applicatie bepaald worden. Zelf kun je echter leuke effecten toevoegen, zoals een druipeffect. Ook bepaal je de kleuren en de mate van grofheid van het waterverfschilderij zelf. Als de melding ‘making a mess’ verschijnt, dan heb je de mogelijkheid om invloed uit te oefenen op het druipeffect. Houd je de iPhone schuin, dan zal het druipeffect namelijk groter worden. Laat je de iPhone gewoon liggen, dan zal er geen druipeffect optreden.

Aanpassingen

Nadat de app willekeurige kleuren van de foto omgetoverd heeft tot aquarel, kun je de bovenkant en de onderkant aanpassen. De te gebruiken kleuren staan aan de bovenzijde en onderzijde van je scherm vermeld. Er is een kwastoptie beschikbaar, waarmee je verschillende opties kunt gebruiken, zoals Focus, Bold en Naturel. Ook het remixen van kleuren is mogelijk. Het resultaat kun je via e-mail verzenden en opslaan in je fotoalbum.

Download de Popsicolor app voor 0,79 op je iPhone als je een foto tot een bijzonder aquarel wil laten omtoveren.

Popsicolor

Tinrocket, LLC

10,0 (2 reviews)
€1,09 via App Store
Popsicolor
Popsicolor
Popsicolor
Popsicolor
Popsicolor

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.