3 redenen waarom je videocollage-app PopGrid moet proberen
Erwin Vogelaar

De app PopGrid laat je makkelijk een videocollage maken, om deze vervolgens te publiceren op Instagram. Dit is waarom de app de moeite waard is om te proberen.

PopGrid voor videocollage’s op Instagram

Instagram was vroeger een foto-app, maar tegenwoordig zijn video’s minstens zo belangrijk. Dat zie je niet alleen terug als je door de beelden van je vrienden heen scrolt, maar ook door de Verhalen die bovenin de app staan. Instagram laat je echter maar één video per keer in beeld zetten en dat kan beter. Daar komt de app PopGrid voor om de hoek kijken. Met deze app plaats je tot negen video’s in één Instagram-post.

1. Vertel een verhaal

Met een video kun je veel meer laten zien dan met een foto, maar met meerdere video’s zijn de mogelijkheden bijna oneindig. Met meerdere filmpjes in een collage vertel je namelijk een heel verhaal, zonder teveel tijd in te nemen. Dit is bijvoorbeeld heel handig als je een instructievideo maakt, maar ook als je een reis in één post op Instagram wil delen.

2. Toon meerdere perspectieven

De functie is ook te gebruiken door een verhaal op een hele andere manier te vertellen, bijvoorbeeld door verschillende perspectieven van dezelfde gebeurtenis naast elkaar te plaatsen. Dit geeft de video net wat extra’s.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

3. Het gaat automatisch

Zodra je beelden hebt toegevoegd door ze op te nemen in de app, hoef je enkel op ‘create PopGrid’ te drukken om de collage te maken. Vervolgen plaats je het resultaat direct op Instagram of sla je het op en deel je het op een andere manier.

PopGrid downloaden

PopGrid downloaden doe je gratis in de App Store via onderstaande link. De app vraagt om 43,5MB vrije ruimte en je hebt minimaal iOS 10 nodig om de app te gebruiken.

Download PopGrid in de App Store (gratis)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.