De mooiste kerstcadeaus vind je bij Amac: nu tot 15% korting

Popcorn Time iOS-app binnen enkele dagen te downloaden

Wouter Nijsen
29 augustus 2014, 10:36
1 min leestijd
Popcorn Time iOS-app binnen enkele dagen te downloaden

Popcorn Time, de populaire illegale streamingdienst voor films en series, brengt heel spoedig een iOS-app uit. Dat meldt het team van Popcorn Time aan iPhoned. Volgens de dienst zou het maximaal een paar dagen duren voordat de app verschijnt. Deze krijgt tevens ondersteuning voor AirPlay en de Chromecast.

Lees verder na de advertentie.

→ Lees meer over het downloaden en gebruiken van de Popcorn Time iOS-versie.

Popcorn Time iOS-app komt eraan

Ook werken de ontwikkelaars aan een manier waarop de Popcorn Time iOS-app ook op niet-gejailbreakte-toestellen kan draaien. Als Popcorn Time zijn app in de App Store wil publiceren, wordt deze hoogstwaarschijnlijk niet door Apple geaccepteerd. De app is reeds voor Android beschikbaar, maar alleen buiten Google Play om te downloaden.

Popcorn Time is het beste te omschrijven als een soort illegale Netflix waarmee je gemakkelijk films en series met Nederlandse ondertiteling kunt streamen. De dienst werk middels het torrent-protocol, waarbij je de video bekijkt terwijl je deze via een torrent aan het downloaden en uploaden bent. Beide is echter illegaal in Nederland. Mocht je anoniem Popcorn Time willen gebruiken: dat kan ook. De dienst biedt gratis een vpn-verbinding aan waarmee je jouw ip-adres kunt verbergen.

Popcorn Time ios

Popcorn Time voor de Mac

Naast een Windows- en Android-versie is er ook een Mac-app beschikbaar voor Popcorn Time. Deze kan hier worden gedownload. Het team van Popcorn Time laat weten dat de Mac-versie ook van Airplay- en Chromecast-ondersteuning wordt voorzien. De release candidate van de nieuwe Mac-versie wordt al door gebruikers getest en is bijna klaar voor de release.

Tip: check onze uitgebreide iPhone 6 review en kom alles te weten over het toestel!

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu