PopCap helpt Japan
Redactie

PopCap is een Japans bedrijf dat al enkele succesvolle applicaties in de App Store heeft staan. Dit weekend worden al hun applicaties met hoge kortingen aangeboden in de App Store. Alle opbrengsten van deze actie worden door het bedrijf geschonken aan het Rode Kruis om de slachtoffers van de aardbeving en tsunami te kunnen helpen.

Plants vs. Zombies

De bekendste applicatie van PopCap is ongetwijfeld Plants vs. Zombies. Bij deze applicatie moet je zombies bij je huis vandaan houden. Je doet dit door schietende planten in je tuin en zwembad te planten. De moeilijkheidsgraad loopt per level op doordat er telkens nieuwe zombies geïntroduceerd worden. Natuurlijk krijg je zelf ook steeds betere planten om de nieuwe zombies aan te kunnen.

Plants vs. Zombies is op dit moment voor slechts 79 cent te downloaden uit de App Store. Normaal gesproken betaal je ruim tweeënhalve euro voor dit spel, en dus is dit ook voor de gebruikers een goede actie. Heb je alle iPhone-games van PopCap al? Probeer dan ook eens de iPad-games.

Alle games van PopCap zijn te vinden in de App Store.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.