POP100 app voor iPhone met wekelijks nieuwe hitlijst

Redactie
12 januari 2013, 8:28
1 min leestijd
POP100 app voor iPhone met wekelijks nieuwe hitlijst

Met de POP100 applicatie voor de iPhone kun je de hele dag door naar populaire muziek luisteren en elke week worden de hitlijsten weer aangepast. Bepaal zelf waar je naar luistert met een keuze uit diverse muziekgenres.

Hitlijst

pop-100-iphone-appMet deze leuke muziek applicatie van Puur Oranje Populair kun je de naar verschillende muziekgenres luisteren. De hitlijst komt tot stand door de luisteraars via POP100.nl door een selectie te maken van de nummers die het meest zijn afgespeeld. Elke donderdag zal de hitlijst opnieuw worden samengesteld en kun je daar op je iPhone een pushbericht van ontvangen. Je vindt via deze app niet alleen maar muziek van populaire artiesten, want ook de minder bekende artiesten krijgen de kans om hun muzikale talenten tentoon te spreiden.

Muziek luisteren naar videoclip kijken

Je kunt via de app POP100 naar de muziek luisteren, maar tegelijkertijd ook de videoclip bekijken. Verder wordt er informatie over verschillende artiesten gegeven en kun je ook nummers van een bepaalde artiest zoeken. Interessante nieuwtjes over de muziekwereld vind je eveneens terug in de applicatie. Vind je het leuk om muziek met je vrienden te delen, dan behoort dat tot de mogelijkheden. Als je de hele dag door naar muziek wilt luisteren en niet via de radio, dan is deze app daar prima geschikt voor.

Lees verder na de advertentie.

De app POP100 is op dit moment gratis te installeren op je iPhone.

Categorieën: Gratis, Muziek

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's