Politie, altijd handig

Redactie
30 januari 2009, 21:30
1 min leestijd
Politie, altijd handig

Stel, je loopt over straat en je ziet dat er een aanrijding is, geen gewonden, wel wat blikschade. De bestuurders krijgen wat onenigheid over het invullen van de papieren en ze willen er politie bij. Wat is dan het nummer van de politie?Daar heeft P-edge media een oplossing op gevonden.

Lees verder na de advertentie.

Je zou natuurlijk het nummer even op internet op je iPhone kunnen opzoeken, maar je kan ook de applicatie politie kunnen gebruiken. Met deze applicatie kan je met één druk op de knop het nummer van de politie bellen. Het 0900 nummer is voor niet-levensbedreigende situaties als je politie nodig hebt.

112

Er is ook een applicatie die met één knop 112 kan bellen, maar hiervan zie ik het nut niet in. Dat nummer weet iedereen wel, in tegenstelling tot het moeilijke 0900 politie nummer, dus beetje zinloos om het te downloaden. 112 is een nummer wat je alleen mag draaien als er een levensbedreigende situatie is.

Het positieve aan deze applicaties is dat ze allebei gratis te downloaden zijn. Op deze manier is iedereen gratis een stuk veiliger op straat.

Politie en 112 zijn nu gratis te downloaden in de app store.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's