Polaroid Swing: Schud je smartphone als een polaroidfoto

Erwin Vogelaar
12 juli 2016, 19:40
2 min leestijd
Polaroid Swing: Schud je smartphone als een polaroidfoto
Swing - Living Photos.

Swing - Living Photos.

Gratis

Reviewscore

7,5

De nieuwe app Polaroid Swing probeert iets nieuws met het maken van foto’s op je iPhone. Beweeg je toestel om de foto in beweging te zien.

Lees verder na de advertentie.

Polaroid Swing

Sinds de introductie van Live Photos voor iOS zijn we wel gewend dat onze foto’s ook kunnen bewegen. Niet langer zijn de afbeeldingen vaste frames, maar een bewegende herinnering die we kunnen bewaren of met anderen kunnen delen. De nieuwe app Polaroid Swing maakt ook bewegende foto’s, maar dan op een hele andere manier. Het idee achter de app is dat er bij het maken van een foto razendsnel verschillende foto’s gemaakt worden en de app deze foto’s combineert tot een animatie van 1 seconde.

Polaroid Swing

De animatie van de foto kun je zien door er overheen te swipen of door je toestel te bewegen. Het gaat hier niet echt om schudden zoals in het liedje van Outkast, maar meer het schommelen van je toestel. Daarom ook de naam van de app: Polaroid Swing. Je kunt zelf kiezen welke richting de animatie op gaat.

Naast het beweegbaar maken van normale foto’s, kun je ook wat creatiever aan de slag gaan. Denk bijvoorbeeld aan het maken van 3d-selfies door je toestel om je hoofd te draaien. Er zijn filters aanwezig in de app om de animaties zo soepel mogelijk eruit te laten zien. De app heeft een hoop concurrentie in de App Store als het gaat om bewegende foto’s. Toch is het een charmant nieuw idee dat best wel eens een hit kan worden.

Polaroid Swing downloaden

Polaroid Swing is gratis te downloaden in de App Store via onderstaande link. De app vraagt om 40,2MB vrije ruimte en je hebt minimaal iOS 9 nodig om de app te kunnen gebruiken. De app is alleen te gebruiken met een iPhone 5S of nieuwer en een iPad Air of nieuwer.

Swing - Living Photos.

Swing Technologies Inc.

Gratis via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store
Bron: The Next Web
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu